Biobolt Gyöngyös
Ökogaléria
Biobolt, Gyöngyös, Jókai Mór utca 2. 
Tel.: +36 30 722 3313
Nyitvatartás: H-P 09-17, Sz 08-12 

Biobolt Gyöngyös

Üzletünk az ÖKOGALÉRIA nevet kapta, mely egy biobolt Gyöngyös városában. Olyan termékeket kínálunk a Vásárlóink részére a bioboltban, melyekből kedvükre tudnak válogatni mind az élelmiszerekből, mind a tisztálkodási-, és tisztítószerekből.

A vállalkozás rövid bemutatása:

Az ÖKOGALÉRIA egy bioélelmiszer-, és környezetbarát vegyi áru kereskedelemmel foglalkozó kiskereskedelmi egység (biobolt), melynek a lényege, hogy a kereskedelemben szokásos módon csomagolt termékek helyett egyéb, ún. „ no waste” környezetbarát csomagolóanyag mentes szemlélettel megvásárolhatóak legyenek a termékek mindenki számára... A bioboltban a liszteket, tésztát, és a fűszereket, valamint a mosószereket, mosogatószereket kimérve, egyéni igény szerint lehet megvásárolni. Ha nincs Önöknél tároló doboz, akkor a bio üzletben is elérhető a papírzacskó, különböző üvegedények, és vászonzsákok. 
A mosó-, és mosogatószerek vásárlásához lehet használni az otthoni háztartásban kiürült flakonokat, így ezzel is csökkenteni lehet a kidobásra kerülő műanyagok mennyiségét.

Cég hitvallása, filozófiája:

Földünk egyik legnagyobb globális problémája az emberek életvitelszerűen alakuló életében a nagymértékű hulladékok felhalmozása. Ezek közül a legnagyobb gondot a műanyag alapú hulladékok jelentik. A műanyag lebomlási ideje nagyon sok, a tudományos kutatások szerint kb. 400 év. 

Ennek a típusú üzletnek az a lényege, hogy a kereskedelemben általánosan használt csomagolási módok helyett itt sokkal kevesebb hulladék fog képződni, illetve olyan csomagolóanyagokat használunk fel, aminek sokkal gyorsabb a lebomlási ideje.
Az üzletben forgalmazott termékek majdnem 100 százalékban a hazai biotermelő gazdaságokból származik. (olaj, ecet, szörp, lekvár, adalékanyagmentes konzervek) Ezek a biotermesztők már évtizedek óta ezzel a típusú mezőgazdasági termeléssel foglalkoznak, az általuk forgalmazott termékek eredetét folyamatosan ellenőrzik, hogy valóban megfelelnek a termékek a biotermesztés szigorú szabályainak. A termékek minőségét erre szakosodott akkreditált laboratóriumok ellenőrzik. Természetesen ezen termékek forgalmazásával az is a célunk, hogy a magyarországi biotermesztés által kínált egészséges termékek piaca bővüljön, és a nemzeti értékünk ezáltal növekedjen. Ezen kívül megtalálják a bioboltban a glutén-, és laktózmentes , valamint a vegán termékeket is.

Célkitűzések, intézkedések:

Célom ennek az üzletnek a megnyitásával a környezettudatos szemléletet minél több emberrel megismertetni, illetve a már környezettudatos vásárlók számára elérhetővé tenni, hogy egészséges termékeket tudjanak vásárolni minimális hulladék keletkezésével.

Itt talál meg minket
Minden jog fenntartva - 2020 - okogaleria.hu

Adatvédelem

Honlapkészítés:  expressz-weboldalkeszites.hu